Handelsbetingelser

Hvem handler du med?

Kelds Kød ApS
Lundborgej 5
8800 Viborg
Danmark

CVR-nummer. 41163984
Telefon: +45 71 75 03 03
E-mail: info@kelds-kod.dk

Handelsbetingelser

Når du handeler på www.kelds-kod.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Køb hos kelds-kod.dk

Købet gælder i det øjeblik du som kunde bestiller en vare.
Der tages forbehold for force majeure, valutaændringer og afgiftsændinger,

Priser

Alle priser hos kelds-kod.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25 % moms, hvis du ikke er logget ind.
Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra kelds-kod.dk

Er du logget ind vil du alt efter brugertype, se prisen inkl.moms eller ekskl. moms - dette er angivet ved siden af prisen.

Vægten på kødet

Kød kan variere i vægt, derfor har vi angivet et interval for vægt på det produkt du er ved at købe. Vi garanterer at der altid er minimum den laveste vægt, der er angivet på den vare du får leveret. F.eks. Kalveculotte 0,8-1,2 kg, ved dette produkt er du garanteret minimum 800g kød.

Betaling

Når du bestiller varer fra kelds-kod.dk sender vi en ordrebekræftelse til dig som kunde på e-mail, som tegn på at ordren er modtaget, derefter vil du modtage en e-mail når varen er sendt afsted. Betales der med kreditkort bliver pengene trukket i det øjeblik at varen er sendt afsted. 

 

Du kan benytte følgende betalingsmetoder

  • MobilePay
  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Visa International
  • MasterCard International
  • EAN-fakturering  som benyttes i det offentlige er også tilgængeligt. Dette er noget som oftest benyttes af offentlige institutioner.

Fragtpriser

*Alle priser er inkl. 25% moms

Køb fra Køb til Fragtpris
0,- 749,- 65,- kr.

     

 

 

Køb over 749 kr. inkl.moms er fragtfrit.

 

B2B-kunder har særskilte vilkår - kontakt os for en aftale. 

Levering

Alle ordrer sendes med Xpressen som fødevarelogistik.
Ved bestiling, skal du angive hvor du vil have pakken stillet, hvis ikke du er hjemme til at modtage den.

Vi leverer i fødevaregodkendte termobokse med is.

Særlige forhold ved levering

Dine varer vil blive leveret som flexlevering, hvilket betyder, at vi må sætte dine varer på et anvist sted, selvom du ikke er hjemme.
Dine varer leveres i termokasser med is.
Chaufføren vil, så vidt muligt, sørge for at stille dine varer et skyggefuldt sted. Notér gerne på din bestilling, hvor chaufføren kan stille kassen, hvis du ikke træffes hjemme.
Opstår der problemer ved levering, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 71 75 03 03.
Vi har åbent mandag-fredag kl. 8.00-16.00.

Emballageomkostninger

Vi tager 25 kr. for emballagen. Vi skal ikke have den retur, så du kan sagtens bruge den til andet.

Reklamation fødevarer

Der er begærnset reklamationsret på fødevarer, da disse har en naturlig holdbarhed.

En reklamation skal ske via telefonisk eller mail, reklamationer via andre metoder modtages ikke.

Købelovens regler om mangler finder anvendelse. Hvis du vil reklamere over en mangel, skal du give os meddelelse herom inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. I modsat fald taber du retten til at påberåbe dig manglen.

Ved reklamation over fødevarer og drikkevarer beder vi dig give os besked inden 1 dage efter modtagelsen. Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende.

Vi skal se evt. billede og have produktet retur til gennemgang såfremt dette er aktuelt. 

Mangler vil blive udbedret ved ombytning eller returnering af købesummen.

Reklamation øvrige varer

Når du handler andre varer end fødevarer hos Kelds-kod.dk som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Ved spørgsmål kan kundeservice kontaktes på tlf.: 71 75 03 03

Fortrydelsesret

Hvis en kunde ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal afbestillingen være os i hænde senest kl. 10.00 dagen inden levering. Afbestilling kan ske til: Info@kelds-kod.dk.

 

Da vi handler med ferske, friske og dybfrosne fødevarer, forbeholder vi os ret til ikke at yde nogen former for fortrydelsesret, efter at varerne er leveret i henhold til nedenstående.

 

Kelds-kod.dk yder fortrydelsesret i henhold til følgende punkter i forbrugerloven:

 

For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, er der 14 dages fortrydelsesret, og yderligere 14 dage til at sende varen.

 

For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.

 

For at benytte din fortrydelsesret på varer, der ikke er levnedsmidler eller til husholdningen, skal du inden 14 dage efter modtagelse underrette os. Så har du herefter endnu 14 dage til at sende varen retur.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os(Gælder ikke fødevarer), at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for at varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi behandler din returnering indenfor 7 hverdage, regnet fra den dag vi modtage din vare retur.

Returnering af varer

Kelds Kød ApS
Lundborgvej 5
8800 Viborg
Telefon: 71 75 03 03
E-mail: Info@kelds-kod.dk

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale. (Pakken må ikke sættes udenfor)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Varens stand, når du sender den retur

Alle produkter, der returneres til kelds-kod.dk, skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Kelds-kod.dk anbefaler at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til kelds-kod.dk. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit valg af anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning, om at fortryde denne aftale(Gælder ikke fødevarer). Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, men mindre du inden da har fremsendt dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Kelds Kød ApS
Lundborgvej 5
8800 Viborg
Telefon: 71 75 03 03
E-mail: Info@kelds-kod.dk

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

I det følgende redegøres der for, hvordan Kelds Kød ApS, Lundborgvej 5, 8800 Viborg, anvender de personlige oplysninger, du efterlader dig og/eller videregiver.

1. Indsamling af personlige oplysninger
De personlige oplysninger, vi indsamler, omfatter bl.a. dit navn, din e-mailadresse, din adresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger. Disse oplysninger bruges for at indgå en aftale, og vi indsamler ingen oplysninger uden samtykke.

2. Anvendelse af personlige oplysninger
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og gennemføre betaling samt evt. returnering.
Dine oplysninger vil blive slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af ovennævnte formål, og når vi ikke længere har lovmæssig hjemmel til opbevaring. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret i længere tid i anonymiseret form, hvor alle personfølsomme oplysninger er fjernet.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre du har givet samtykke til dette. Videregivelse kan dog ske i tilfælde af, at videregivelsen er påkrævet ved lov, eller hvis den er påkrævet i forbindelse med et retligt eller muligt retligt opgør.

Oplysninger som navn, adresse og telefonnummer kan dog videregives til Kelds Kød ApS' samarbejdspartnere i forbindelse med levering/fragt, service, reparation eller tilsvarende.

3. Adgang til dine personlige oplysninger mv.
Du har som kunde altid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.
Som registreret kunde hos Kelds Kød ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kelds-kod.dk

4. Cookies
Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationerne til forbedring af hjemmesiden. Du vil ved dit første besøg blive bedt om at tage stilling til, hvilke cookies, vi må indsamle. Du kan til enhver tid slette disse cookies fra din browser-historik.

 

Ovenstående handelsbetingelser samt vilkår kan ændres af Kelds Kød ApS uden varsel. Det anbefales derfor at holde sig løbende ajour. Kelds Kød ApS videregiver ikke kundedata til tredjepart. Kelds Kød ApS kan dog uden varsel videregive mailadresser til datterselskaber o.l. indenfor Kelds Kød ApS-koncernen til markedsføringsmæssig øjemed - dog kun i det tilfælde, hvor kunden har accepteret at modtage nyhedsbrev eller anden markedsføring fra kelds-kod.dk eller Kelds Kød ApS.